Hoe werkt de check-out in L1NDA Connect?

In dit artikel lees je hoe je de check-out in L1NDA Connect werkt en er dus gelijk voor zorgt dat jij jouw gewerkte uren uitbetaald krijgt!

 

[Connect] Check out v2

 

  • Wanneer de begintijd van jouw dienst voorbij is, zal de dienst verplaatsen van 'Mijn diensten' naar 'Check out'.

Screenshot 2019-06-13 at 11.41.26

 

 

 

  • Diensten staan op datum gesorteerd, met de meeste recente dienst bovenaan, en diensten die 'uitgecheckt' zijn, zullen hier ook zichtbaar blijven.

Screenshot 2019-04-15 at 15.34.21-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wanneer de check-out van een dienst afgerond is (groen vinkje), worden enkel de definitieve tijden getoond.

Screenshot_2019-04-11_at_12.13.38

 

  • Bij diensten die nog in behandeling (grijze klokje) worden zowel de laatste ingevoerd tijden als de oorspronkelijke tijden getoond (de laatste tussen haakjes en doorgestreept).

Screenshot_2019-04-11_at_12.12.59

 

Diensten in het verleden kunnen 4 verschillende statussen hebben in het overzicht:

attention-alert-circle3x

Geplande uren staan klaar om uitgecheckt te worden. Deze kun je aanpassen of accepteren. Let op: wanneer er binnen 24 uur geen actie ondernomen wordt, worden de geplande tijden automatisch uitgecheckt.

time-clock3x

In afwachting: Je hebt jouw deel van de check-out succesvol afgerond en wacht nu op een actie van de tegenpartij. Bij geen verdere actie worden de door jouw ingevulde tijden automatisch uitgecheckt.

Attention Alert Jessie

Geen overeenkomst: De ingevoerde uren zijn driemaal aangepast en daarom moet Support assisteren om tot een overeenkomst van de gewerkte uren.

check-circle3x

Goedgekeurd: Beide partijen zijn tot overeenkomst van de gewerkte uren gekomen. Dit betekent dat de gewerkte uren binnen 7 dagen uitbetaald worden. 💰

 

Lees hier de gebruiksregels voor meer informatie.

 

RK support Dutch