Is er een L1NDA Connect app?

Dit artikel beschrijft hoe je eenvoudig en snel L1NDA Connect kunt raadplegen.

Er is helaas geen native applicatie van Connect, maar we hebben een alternatief om het proces te vereenvoudigen op je telefoon of tablet!

1. Open je internetbrowser (Safari, Chrome, etc.) op je telefoon of tablet
  2. Ga naar L1NDA Connect en login,
  3. Browser specifiek:
    • Gebruik je Chrome? Klik op de drie puntjes in je browsermenu en selecteer 'Voeg toe aan homescreen'
    • Gebruik je Safari? Klik op het share-icoontje en selecteer 'Voeg toe aan homescreen', vul een naam in en klik op 'Opslaan'

Je hebt nu een shortcut op je telefoon of tablet dat je gelijk kunt gebruiken!

SP footer Dutch